De optimale weg
Een organisatie, ook die van u, kent voortdurend veranderingen. Onder meer de markt, de ontwikkelingen in de techniek en het komen of gaan van medewerkers zorgen voor noodzakelijke aanpassingen. U als ondernemer en leidinggevende bent continu bezig de optimale weg voor uw organisatie te vinden. Dit kan bijvoorbeeld door de mensen in uw organisatie te betrekken bij het ontwikkelproces. Dit heeft twee grote voordelen:

  • Vaak weten zij als geen ander wat er speelt in de markt

  • Door ze te betrekken worden ze ambassadeur van de verandering

Verantwoordelijk
Octopunt helpt bij dit soort veranderprocessen. Er wordt gezorgd dat uw medewerkers verantwoordelijk worden voor het verandertraject. Via een op uw organisatie afgestemde training op de werkplek worden zij klaargestoomd om toekomstige veranderingen zelf op een gestructureerde wijze aan te pakken.

Vanuit kracht
Octopunt maakt gebruik van de laatste modellen, technieken en inzichten om u te helpen het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Natuurlijk richten we ons daarbij geheel op uw situatie. De basis ligt voor ons in het goed neerzetten van uw missie en visie. Wie bent u als organisatie en waar wilt u naar toe. Samen met u vertalen we dit in een concrete strategie voor de komende jaren. Wij helpen u de vertaalslag te maken naar concrete plannen en acties. Hierdoor bent u er zeker van dat de inspanning die uw organisatie verricht er ook aan meehelpt om uw doel te bereiken. Uitgangspunt hierbij is om u en uw mensen vanuit kracht succesvol te laten zijn.

Hierbij wordt de nadruk gelegd op:

  • Resultaatverbetering

  • Het dragen van verantwoordelijkheid voor gedrag en resultaat

  • Verbetering van de werksfeer

  • Open communicatie